Wat doe ik aan vandaag?

Daar sta je weer voor je kledingkast. De stapel overhemden passen er haast niet meer in. Maar ondanks dat je er teveel van hebt, heb je geen eentje die echt lekker zit. Elke morgen komt de overbekende vraag in je op: welk overhemd moet ik aantrekken?

Dit overkwam mij vorige week voor de zoveelste keer dit jaar. Herkenbaar? Dan wordt het tijd om in actie te komen en kwaliteitsoverhemden aan te schaffen.

Wat doe ik aan vandaag?

Door de jaren heen heb je veel overhemden aangeschaft, voor op je werk, voor in je vrije tijd en voor een speciale gelegenheid. Je hebt ze allemaal nog. Weggooien is zonde. Je pakt het overhemd dat bovenop de stapel ligt.

Je bent op je werk en kijkt om je heen naar je collega’s. De kleuren van hun overhemden maken van deze grijze dag een fleurige dag. Jouw overhemd steekt er maar gewoontjes bij af.

Niet het juiste overhemd gekozen

Je voelt je niet op je gemak, zweetplekken verschijnen onder je armen, je krijg het een beetje benauwd. Had je maar een beter passend overhemd aangedaan vandaag.

Verdorie, hoe lang moet je je nog ergeren aan jezelf? Wanneer ga je dat doen wat je al zo lang van plan bent? Je stapt in de koffiepauze op je collega af en vraagt naar het merk van zijn overhemd.

Eindelijk, nu weet je het. Het is een Profuomo overhemd.

Nu in actie komen

Thuisgekomen trek je je overhemd uit en spring je onder de douche. Dit oude overhemd gooi je weg, daarover twijfel je niet meer. Maar alle overhemden in je kledingkast zijn van dezelfde kwaliteit. Hoogste tijd voor verandering. Niet meer uitstellen, nu in actie komen.

Het ideale overhemd zoeken is niet moeilijk bij Profuomo. Je weet tenslotte nu wat je wilt: Een goed passend overhemd met voldoende bewegingsruimte van een hoogwaardig materiaal. Een overhemd dat soepel om je lijf valt, dat lekker draagt en dat een mooie kleur heeft. Er is genoeg keuze, voor iedereen is er het juiste overhemd. Je vindt wat je wilt bij Profuomo.

Een nieuw overhemd op de bovenste plank

De bestelling is gemakkelijk en twee dagen later ligt er een mooi nieuw overhemd in je kledingkast. Hij is blauw en van een heerlijk zacht materiaal. Je kunt nauwelijks wachten tot je hem morgen aandoet naar je werk.

Als je het shirt aandoet voel je nauwelijks dat je er eentje draagt. De stof valt soepel en ligt om je heen. Eentje lijkt niet genoeg, je wilt er meer van bestellen. Je bent erachter gekomen: het optimale overhemd bestaat echt.

Meta: Veel mannen hebben moeite met het vinden van het juiste overhemd. Een overhemd met een goede pasvorm dat soepeltjes draagt vind je bij Profuomo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *