Op zoek naar een nieuwe bh? Let op deze aspecten

grote maten bh

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe bh is het altijd weer zaak om ervoor te zorgen dat je met een goed product thuiskomt. Met een grote maten bh geldt dat misschien zelfs nog wel het meest. Een bh van matige kwaliteit of die niet goed om je lichaam heen bevestigd kan worden levert namelijk helaas een hoop discomfort op. Kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het maken van je keuze? Lees dan verder om te weten welke tips we hierover voor je in petto hebben.

De juiste omvang

Het kiezen van de correcte omvang is uiteraard zeer belangrijk. Het is wat dit betreft noodzakelijk dat je enkele modellen uitprobeert of, als je bijvoorbeeld online shopt, gebruik maakt van duidelijke en betrouwbare maattabellen. Wees je je er wel van bewust dat een bh altijd ietwat kan uitrekken. Bij twijfel tussen twee maten kun je dus beter voor het strakkere exemplaar kiezen.

grote maten bh

De correcte cup

De cup is vanzelfsprekend ook een zeer belangrijke graadmeter van de geschiktheid van je bh. Idealiter passen de borsten precies goed in de cup en biedt deze cup op een prettige manier ondersteuning en comfort.

Zijkanten

Zeker als je op zoek bent naar een bh in een grote maat is het belangrijk dat de zijkanten van de bh voldoende stevigheid hebben. Door stevige zijkanten worden de borsten immers op een subtiele manier naar voren geduwd. Dat is nodig om de beugel en de cup goed om de borsten heen te kunnen laten vallen.

Bandjes

De schouderbandjes bieden idealiter ook enige ondersteuning aan het geheel. Wellicht is bij een bh van een grote maat een dikke schouderband het beste. Verder is het aan te raden om voor een bh te kiezen met twee of drie sluitingen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *