Mode voor ieder lichaam

Met de jaren komen er steeds weer nieuwe trends als het om ons uiterlijk gaat. Gelukkig leven we steeds meer in een tijd waarin we die trends met een korreltje zout nemen en ze niet meer als de norm zien. Zeker omdat die trends lang niet altijd over kleding of kleuren gaan maar vaak over de vorm van ons lichaam. En je lichaam? Daar wil je je gewoon goed in voelen, hoe het er ook uit ziet. Gelukkig is er mode voor iedereen. In deze blog vertel ik je daar meer over. Lees je mee?

Je dagelijkse comfort

Iedereen heeft een eigen stijl. De één voelt zich goed in loszittende kleding terwijl het voor de ander niet strak genoeg kan. En de één draagt het liefst alleen maar jurken terwijl de ander een kast vol heeft met broeken. Er zijn tal van blogs die je vertellen wat het beste staat bij elke type lichaam. Maar we hebben allang geleerd dat mensen niet zo in een hokje te duwen zijn. Het belangrijkste is dat jij kleding draagt waar je je comfortabel in voelt en wat goed past. als het goed past, is de kans groot dat het ook ondersteunend is voor je lichaam en het niet onbedoeld beschadigt.

Iedereen heeft een bikini lichaam

De winter loopt op haar einde en dat betekent dat het warme weer in zicht is. We hebben al een paar mooie dagen gehad waarin we massaal de buitenlucht hebben opgezocht, een voorproefje voor de zomer. Er zijn veel mensen die denken dat ze deze tijd MOETEN gebruiken om in vorm te komen en af te vallen, willen ze over een paar maanden in zwemkleding rond kunnen lopen. Luister, je kunt altijd in zwemkleding rondlopen. Hoe je er ook uitziet. De één voelt zich comfortabeler met een maatje meer de ander heeft liever een maatje minder. Er is hippe grote maten mode, zodat jij altijd elke kledingsoort kan rocken. Ook als de maatschappij zegt dat dat niet kan. gelukkig zien al steeds meer mensen dat het wel kan. een gezond lichaam is een gelukkig lichaam en dan maakt het niet uit welke maat dat is.

Altijd sexy

En dat van die zwemkleding, geldt vaak ook voor lingerie. Er zijn verschillende soorten lingerie voor verschillende maten. Vaak omdat lingerie ook een ondersteunende werking heeft. Kijk daarom goed wat bij jouw lichaam past en wat je mooi vindt. Wissel af tussen mooie lingerie die er puur is voor het oog en mooie lingerie, zoals een korset, dat jouw lichaam ondersteunt en zorgt dat jouw vormen nog mooier uitkomen in bijvoorbeeld een strakke jurk. Lingerie zoals een korset kopen, is ook gewoon leuk om te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *