Mason garments

Ben je op zoek naar een nieuw paar mason garments sneakers? Dan kun je terecht bij Hans Voortman voor een groot aanbod van diverse modellen. Het merk Mason Garments is al jarenlang populair en dat komt mede doordat het merk bekend staat om een hoge kwaliteit sneakers die een lange levensduur hebben, en ook hebben de sneakers een gaaf design. Het merk komt oorspronkelijk uit Amsterdam en is als sinds de start gegroeid tot een echt high end sneaker merk. De sneakers van het merk zijn herkenbaar aan de zool die vaak een geribbelde vorm hebben en ook is er een grote M op de voorkant van de schoen.

Outfit

De sneakers van mason garments zijn om veel redenen populair. Een bekende reden is omdat mensen de sneakers met erg veel verschillende outfits kunnen combineren. Zo kun je gaan voor een gave designer look met designer kleding, maar ook kun je gaan voor een simpele outfit met bijvoorbeeld een lichte paar blauwe jeans en een wit t shirt hier bovenop. Het merk bestaat al wel een tijdje en is opgericht al in 20212 door de Nederlander Rendi Adita. Het merk staat ook bekent om zijn motto; namelijk affordable luxury. De sneakers van het merk zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit maar wel betaalbaar, zodat iedereen plezier kan hebben van een nieuw paar high end sneakers.

Aanschaffen

Op de site van Hans Voortman kun je direct het volledige aanbod van mason gaments sneakers bekijken en een model aanschaffen dat past bij jouw wensen en eisen. Zo kun je kiezen uit veel verschillende kleuren en ook zijn er de laatste jaren veel verschillende modellen uitgekomen. Kies bijvoorbeeld voor een model met lichte kleuren, of heb je toch liever een donkere sneaker? Een absolute klassieker is de zwart op witte sneaker aangezien deze goed te combineren is met veel verschillende outfits. Ideaal als je bijvoorbeeld naar werk wilt gaan met een echte goede outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *