Heren slips in alle kleuren, soorten en maten

Nu het opeens weer lekker weer is in Nederland gaan er door het hele land kledingkasten overhoop gehaald worden. De wintertruien worden weer achterin de kast gestopt, en de meer luchtige kleding wordt naar voren gehaald. Dit is ook altijd een realisatiemoment voor mensen dat ze misschien niet een volledige kledingkast hebben. Of misschien zien mensen wel dat hun kledingkast vrij beperkt is. Dit is vooral vaak het geval bij mannen. Mannen kleding is toch over het algemeen wat minder belicht in de mode industrie, en zeker betaalbare kleding voor mannen laat nog wel wat eens te wensen over. Meer specifiek vind ik dat de mannen kleding industrie nog totaal niet bezig is met inclusiviteit op grote schaal. Waar voor vrouwen plus size modellen en kleding al een aantal jaar het straatbeeld veroveren is dat voor mannen totaal niet het geval. Daar schrijf ik vandaag deze blog over, veel leesplezier!

Het belang van inclusieve herenkleding

Inclusiviteit in de mannen kleding industrie vind ik heel erg belangrijk. Waarom zouden we geen aandacht besteden aan verschillende lichaamstypen in heren fashion, terwijl er net zoveel verschillende mannen als vrouwen op de aarde rondlopen? Dat mannen niet om mode geven is ook al heel lang achterhaald, maar als je een maatje meer hebt dan heb je vrijwel geen keuze aan kleding. Om je persoonlijkheid uit te drukken in kleding wordt dan heel lastig, maar soms komt je comfort ook nog in het geding. Denk maar eens aan ondergoed voor mannen met een maatje meer, dat kun je in gewone winkels niet eens kopen. Het is daarom van belang dat mannen fashion snel een tandje bij gaat zetten richting inclusiviteit.

Heren slips en grote maten kleding heren uitgelicht

In het specifiek licht ik in deze blog heren slips en grote maten kleding voor heren uit. Grote maten kleding heren fashion, zoals ik net al even benoemde, is belangrijk omdat iedereen zich zou moeten uitdrukken zoals ze dat zelf willen, ongeacht je lichaamsbouw. Voor heren slips is het een stukje comfort die je wordt afgenomen als je gedwongen wordt een te kleine maat te kopen omdat een grotere niet beschikbaar is.

Groot assortiment heren mode op babista.nl

Gelukkig kun je tegenwoordig wel steeds vaker online terecht voor dit type kleding. Ook in Nederland! Zo heb je bijvoorbeeld de website babista.nl. Deze website is uitsluitend voor heren kleding. Dat is al een stap, want vaak moeten mannen op websites kleding kopen die vaak vooral zijn ontworpen rond vrouwen, en waarbij de mannen afdeling een extraatje is. Bij babista.nl staat de man centraal. Ze hebben een enorm assortiment grote maten kleding heren fashion, en een aandeel daarvan is ook in de herenslips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *