De laatste ontwikkelingen als het gaat om stijlvolle dames boots.

De boots zijn niet meer weg te denken in de modewereld op het gebied van schoenen. Hier heb je verzameling van nieuwste trends!

Cut out boots

De ‘cut out’ boots zijn helemaal hot! Deze boots zijn namelijk niet helemaal dicht, maar er is een klein stukje open: de ‘cut out’. Deze boots zie je vooral veel in het voorjaar en in de zomer, maar zijn met een panty ook prima te dragen in de herfst en de winter. De cut out biker boots staan ook super fashionable bij een jeans! Van de cut out boots heb je ook veel varianten. De gespen hebben verschillende kleuren, bijvoorbeeld zilver, goud, maar ook zie je veel zwarte gespen. Dan zijn er ook nog veel verschillende materialen die gebruikt worden, je hebt matte boots, maar ook zie je dit najaar veel shiny boots.

Grove boots

De grove boots zijn te herkennen aan de wat dikkere grove zool met inhammen. Er zitten veel (grote) gespen en ritsen op de boots en soms ook nog wel eens studs of diamanten. Deze boots zijn fijn om te dragen in de winter, omdat ze vaak wat hoger en gesloten zijn. Je outfit krijgt een stoere uitstraling met deze boots!

Boots met puntige neus

Als de grove boots niet helemaal jouw ding zijn dan zijn de boots met puntige neus een betere keus voor jou! Deze boots hebben een subtielere uitstraling doordat ze met een gladde zool zijn afgewerkt, de puntige neus geeft de boot een classy uitstraling en doen je voeten smaller lijken.

Boots met hak

Een andere variatie van de biker boots is de biker boot met hak. Deze boots lijken veel op de gewone biker boots, maar dan hebben ze een hak. Dit kan een hoge maar ook een lage hak zijn. De boots met hak geven je outfit een extra touch!

Combineren

Zoals al eerder genoemd zijn de biker boots met bijna elke outfit te combineren. Hieronder een aantal style advices!

Rock chick

Combineer een grove biker boot met een ripped jeans en een top met print, draag daarbij een leren jasje straalt als geen ander.

Classy

Draag een boot met hak met een mooie jurk en je kunt zo aanschuiven bij het kerstdiner! Op kantoor doen de bikerboots met hak het ook altijd goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *